Cine sunt/cine ești?

Ești Maestru!

1 noiembrie 2015

„Eu sunt propriul meu dușman. Și eu sunt responsabilă să mă eliberez”. Acestea au fost cuvintele unei doamne. M-am întălnit cu ea doar de doua ori. Prima dată ne-am întâlnit, ea în calitate de cursant și eu în calitate de trainer și coach în cadrul unui curs de dezvoltare personala și coaching sistemic.

A doua întâlnire a fost o întâlnire client-coach, într-o ședință de o autenticitate extraordinară din parte ei, în calitate de client de coaching.

A treia întâlnire nu a mai existat. Pentru că nu a mai fost nevoie. A fost o convorbire telefonică. A fost o convorbire în care mi-a vorbit Maestrul din ea.

– Mi-am regăsit starea. M-am surprins gândind într-un spațiu fără judecăți. Recunosc. Da. Venisem spre tine crezînd că tu îmi vei reda starea. Dar mi-am dat seama. Am înțeles ce ne-ai spus la curs. Că toate răspunsurile sunt în noi și că nu am nevoie de tine. Am nevoie de …mine. Puterea este în mine. Dacă am curajul să văd și să recunosc. Eu sunt propriul meu dușman. Eu sunt propriul constructor al capcanei minții mele. Și eu sunt responsabilă să mă eliberez din ea…

M-am bucurat enorm la auzul acestor cuvinte. Am realizat că vorbea Maestrul din ea. Conștientizarea faptului că puterea este în noi, și nu ne-o dau alții, este pură iluminare.

Da, suntem propriul dușman dar și propriul Maestru. Când se întămplă șă îți pierzi starea este doar o capcană a minții. Ea vrea să te facă să te simți vinovat/ă: că nu esti suficient/ă. Că nu ai făcut suficient, că nu ești o mamă bună, că alții pot și tu nu. Și atunci mintea ta începe și proiectează o adevărată lume. O lume ireală despre tine și ceilalți.

Ca o pânză.

Matricea.

Dar tu ești mai mult decât această Matrice. Mai mult decât starea de vină. Ești mai mult decât acest aparent incomplet.

Dacă am văzut asta ce pot face? Ce pot spune?

Sunt mai mult decăt suma tuturor gîndurilor mele, decît suma tuturor proiecțiilor mele și decât suma tuturor stărilor mele de până acum. Sunt mai mult decât atât!

Aleg să ies chiar acum din capcana minții. Aleg să ies și să văd că sunt mult mai mult de atât.

Sunt un om extraordinar.

Sunt completă.

Sunt că îmi recreez în orice moment starea

Sunt Maestru.

Și asta este cine sunt.

Draga mea, eu îți mulțumesc pentru lecția de fericire pe care mi-ai dat-o.

 

Sursă foto: gratisography.com

ETICHETE

1 noiembrie 2015

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE
Asumare

28 octombrie 2015

Rezultat și valoare

19 octombrie 2015

Sunt viață

14 octombrie 2015

SCRIE UN COMENTARIU

Despre mine

Sunt mai mult decât am fost ieri, și mai mult decât voi fi mâine. Sunt mai mult decât mâine, pentru că acum, în acest moment, nu pot fi mai mult decât ceva ce nu există. Mâine nu există, deci îmi ofer libertatea de a alege cine sunt în fiecare clipă și încep cu momentul ACUM. Așa că aleg clipa prezentă în care îmi pot manifesta plenitudinea. Și mă bucur de cine am ales să fiu. Scriu pentru că prin scris îmi exprim bucuria și recunoștința față de tot ce înseamnă viață, față de tot ceea ce am descoperit ca fiind esența vieții.

Comentarii recente