DESPRE MINE

A fost o vreme când mă întrebam dacă viața ar putea fi mai mult decât o continuă zbatere. La vremea aceea eram copleșită de responsabilitățile profesionale și familiale și m-am întrebat dacă viața ar putea fi mai mult decât ceea ce experimentam în acel moment. Fiind convinsă că pot gasi ceva ,,dincolo’’ de ceea ce aveam atunci în viața mea, am început Căutarea de Sine.

Nu a fost simplu. Au existat momente de confruntare foarte puternice, confruntare cu fricile mele, cu convingerile mele din copilărie, cu scenariile de viață pe care mi le construisem, cu tot ceea ce acumulasem şi experimentasem până în acel moment. În procesul de psihoterapie am plâns mult pe fiecare treaptă a devenirii mele. Într-o zi am descoperit că lacrimile mi s-au transformat în lacrimi de bucurie. Am înțeles că toate dificultățile din viața mea mă aduseseră în punctul în care să mă caut pe mine.

Dacă înainte fugeam de mine însămi, deodată am înțeles că esența stă în a fugi înspre mine, spre centrul meu. Am descoperit tehnici minunate de psihoterapie, de coaching și de meditatie care mi-au adus o contribuție valoroasă. Curând, mi-am regăsit echilibrul și am descoperit cine sunt eu, dincolo de tot ceea ce învațasem încă din copilărie.

În acest proces de descoperire a ființei mele, am descoperit esența vieţii: să mă creez aşa cum vreau să fiu, să trăiesc experienţa a cine am ales să fiu și să mă bucur de viața mea!

Am realizat că îmi doresc foarte mult ca ceea ce am descoperit despre mine și implicit despre ființa umană să dau mai departe. Așa că am ales să îmi completez studiile de coaching și să devin psihoterapeut. Fără a asculta criticile prietenilor, fara a-mi pleca urechea la ,,nu e posibil” sau ,,e prea tarziu”, am urmat Facultatea de Psihologie și formarea în psihoterapie integrativă, fiind hotărâtă să ofer oamenilor comorile descoperite.

Prin practicarea psihoterapiei îmi exprim bucuria şi recunoştinţa faţă de tot ce înseamnă viaţă, îmi exprim iubirea față de oameni și faţă de tot ceea ce am descoperit ca fiind esenţa vieţii.

Noi, oamenii, avem măcar o dată în viață un insight în care realizăm că suntem mai mult decât ceea ce facem, mai mult decăt profesia noastră, mai mult decăt rolurile noastre de părinți, frate, soră, șef, subaltern etc. Noi nu suntem doar aceste roluri. Suntem mult mai mult decât toate acestea. Știu că știi despre ce îți vorbesc. Știu că măcar o data în viața ta, te-ai întrebat:
De ce atâta suferință?
Oare poate fi ceva mai mult?
Încotro mă îndrept?
Oare pot accesa ceva mai mult?
Care este calea?
Ce resurse am?
Oare este posibil?
Cum mă pot schimba?
Mai presus de toate astea, cine sunt eu?
Cine sunt cu adevărat?

Și acum te întreb: Cine vrei să fii?
Sună ciudat, nu-i aşa?
Cum aşa? Poţi alege?
Da, poți alege în orice moment să descoperi cine ești și să îți recreezi viața: așa cum vrei tu.
Viața ta este despre tine.
Creează-ți drumul! Urmează-ți drumul!

Sunt aici ca să te ascult, să te înțeleg și să te însoțesc în a găsi cea mai bună cale pentru a trăi o viață așa cum ți-o dorești

Specializări profesionale:

 • Studiază Somatic Therapy la Somatic Experiencing Romania
 • Studiază terapia EMDR (Desensibilizare și reprocesare prin mișcări oculare), E.M.D.R România
 • Tratamentul traumei prin metoda Compassionate Inquiry by Dr. Gabor Mate;
 • Tratamentul traumei la NICABM (The National Institute for the Clinical Application of Behavioral Medicine)
 • Master în psihologie clinică și intervenție psihologică, USH, 2019-2021
 • Formare în psihoterapie integrativa, Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI), 2017-2019
 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, USH, 2016-2019
 • Train the Trainer diploma, instrumente de coaching, POINTS OF YOU™ ToT, 2015
 • Formare în coaching sistemic, One 2Coach, 2014-2015
 • Formare în business and life coaching, Centrul de Excelență Leader Coach, 2012-2013
 • Formator acreditat A.N.C – Formare de formatori, Manager proiect
 • Professional Management Certificate, The Open University Business School (UK)
 • Master în Management și comunicare în afaceri, SNSPA
 • Facultatea de Geografie, Știința Mediului, Universitatea București