SERVICII COACHING ȘI TRAINING

Aproximativ 97% din oameni gândesc astfel: „Când voi avea bani, îmi voi cumpăra casa pe care mi-o doresc și voi fi fericit.”

Aproximativ 3% din populația lumii gândește astfel: sunt fericit și din acest spațiu voi face lucuri pe care până acum nu le-am făcut din cauza fricii de eșec, și muncind într-un alt mod, voi avea banii pe care îi doresc pentru a-mi cumpăra casa pe care mi-o doresc.

Te invit într-o călătorie pentru a experimenta că tot ceea ce faci și ceea ce ai este strâns legat de felul tău de a fi.
Alege să trăiești o experiență extraordinară!
Alege să te bucuri de viață!
Totul e posibil!
Dă-ți voie!

Testimonii coaching

În cadrul sesiunilor individuale de coaching pe care le-am avut cu Gabriela mi-am dat seama că pentru a afla cine ești, trebuie să uiți ce știi. În viață nu ai nimic de demonstrat. Este suficient să fii tu. Gabriela face un coaching luminos. Zâmbetul ei irezistibil luminează totul.


M.B.

Ceea m-a determinat să o văd pe Gabriela ca un coach profesionist este căldura, deschiderea, transparența, modul în care relaționează cu multă ușurință cu tipologii diferite, privind subiecte și aspecte variate, discutate în grup, apoi m-a emoționat experiența proprie și ilustrările foarte elocvente din viața familiei sale. Gabriela este o persoană foarte activă, cu multă energie și căldură sufletească și mi-aș dori să pot face în viața mea atâtea lucruri frumoase și utile câte face Gabriela, mama a trei copii, soție, coach, antreprenor, bănuiesc ca și angajator. Mi-aș dori să mai am ocazia să particip la seminarii organizate de Gabriela, pentru că m-a determinat să fiu autentică în analizele personale și să văd cum alții se raportează diferit la același comportament sau atitudine. Îi doresc enorm succes și să întâlnească cât mai multe persoane pe care să le influențeze în modul în care a făcut-o cu mine!


D.P.

Am lucrat cu Gabriela Tanase, care m-a îndrumat în calitate de coach. A fost o experiență minunată care cu greu poate fi descrisă în cuvinte. Gabriela mi-a deschis accesul spre o lume plină de fericire și iubire… Faptul că am cunoscut-o pe Gabriela mi-a schimbat viața în bine și a facut-o să capete multe culori frumoase.


M.I.

The coaching sessions were both pleasant and helpful, as Gabriela is a good listener and a good guide, qualities which recommend her as a good coach. She is involved and takes interest in her clients during coaching sessions. She has knowledge on several coaching techniques and she has a very good intuition on when to use them to have the biggest impact on the client. Overall, I recommend Gabriela as being a very good coach for business and executive coaching as well as for life coaching.


E.H.

Training: planificare personală, dezvoltare personală, abilități de management al timpului, comunicare inter-personală, parenting etc

Fiecare curs este personalizat în funcție de grupul țintă și de obiectivul ales.

Testimonii training

Îți mulțumesc pentru ce am trăit, învățat și experimentat!


C.C.

Aș vrea să îți mulțumesc mult pentru implicarea ta și profesionalismul în realizarea cursului de Planificare Personală. Atat tu cât și colegii tăi sunteți persoane extraordinare, adevărați profesioniști și îmi doresc foarte mult să mai avem ocazia să ne mai întâlnim la astfel de cursuri/eventual team building. Vă recomand cu caldură cunoștințelor, prietenilor mei care sunt interesați de desfășurarea unor astfel de cursuri.


C.M.

Multumesc, Gabriela, pentru timpul dedicat fiecăruia dintre noi, pentru urările frumoase și pentru faptul că te-am cunoscut.


G.F.

Am început să mă redescopăr. Am făcut ceva pentru mine, care îmi dă încredere, curaj, speranță, și mă face să fiu fericită, liniștită, împlinită. Gabriela, te felicit pentru ceea ce faci! Aceasta este menirea ta și faci foarte bine că îți urmezi visul. Mulțumesc!


M.P.

Plec cu convingerea că sunt cel puțin la fel de minunată ca oricare dintre celelalte participante minunate, de altfel. Plec cu mulțumirea în suflet pentru toate aceste „ustensile” prețioase dobândite pentru lupa sub care, cu drag și emoție m-am așezat. Plec cu soare în suflet, cu minuni înfăptuite cu mintea mea. Plec…cu drag, cu dragoste. Mulțumesc! 🙂


A.S.

Un curs minunat, care m-a ajutat să las totul și toate și să mă gândesc la mine, la ce am eu nevoie și cum vreau eu să fiu. O experiență minunată!


V.A.

Aceste zile au reprezentat cadoul pe care mi l-am dorit. Am simțit nevoia unei regăsiri de sine și acest proces a pornit în acest spațiu, alături de oameni onești și minunați. M-am îmbogățit cu trăiri, stări, cunoștințe și mi-am pornit drumul spre schimbare de atitudine. Am regăsit oglinda necesară reflectării de sine în participanții la curs și le mulțumesc pentru feedback-ul sincer oferit. Primesc cu drag tot sprijinul, suportul și îndemnurile oferite de formator și colegele de curs și îmi asum să prețuiesc cele primite.


M.R.

Mi-aș fi dorit să nu se termine niciodată!


A.T.

O nouă experiență trăită în viața mea care mi-a adus pe lângă satisfacția de a cunoaște noi persoane, satisfacția de a mă cunoaște mai bine pe mine și de a realiza o schimbare a valorilor din viața mea.


C.S.

Mulțumesc pentru că mi-ai oferit răspunsurile pe care le căutam.


R.P.

Frumos, deep, greu, realizabil.


A.V.

Acest curs m-a ajutat să prind curaj și să-mi reevaluez puterile. Mulțumesc pentru tot.


V.A.

La finele ultimei zile, cuvântul curs l-am înlocuit categoric cu experiență; n-a fost o simplă expunere, ci interacțiune: noi cu noi, noi cu cei din jur, într-o cutie (cum i s-a spus de la început). A fost (și este) un punct de pornire, un teaser, o necesitate; suntem extrem de preocupați de ceea ce se întamplă în jurul nostru și uităm cu desavărșire că totul pleacă de la noi. Rămân cu informații sedimentate/ confirmate și curiozități.


C.R.

Mulțumesc pentru informațiile share-uite, Mulțumesc pentru timpul prețios petrecut împreună, Mulțumesc pentru starea de a vedea ceea ce este.


C.T.