Politică de confidențialitate

Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru mine, așa că îți voi explica în detaliu, în rândurile care urmează, ce date colectez de la tine, cum le folosesc și în ce scop.

Este important de spus la ce ne referim când folosim expresia DATE PERSONALE – orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse informații precum: nume, număr de identificare, informații despre localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

Legat de ACORD, în contextul colectării și folosirii datelor tale, am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să îmi poți oferi acest acord în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima ta interacțiune cu acest site.

PROTECȚIA DATELOR TALE

Scopul meu, în ce privește această pagină web este de a îți prezenta oferta serviciile de psihoterapie, coaching si training pe care le ofer, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți promit că siguranța datelor tale este o prioritate pentru mine și că folosesc aceste date pentru unicul scop de a-ți oferi o experiență personalizată atât pe site-ul de față, cât și pe platformele online pe care îmi promovez produsele și serviciile.

CUM FOLOSESC DATELE TALE

Folosesc datele tale doar dacă am acordul tău, în mai multe feluri precum:

Adresa de email

În cazul în care mi-ai furnizat adresa ta de email, o voi folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la serviciile pe care le ofer, articole noi și informații utile.

Prenumele și numele

În cazul în care mi-ai furnizat numele tău, folosesc aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la mine. Platforma pe care o folosesc pentru email marketing îmi permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați.

Numărul de telefon

În cazul în care mi-ai furnizat Numărul de Telefon, folosesc aceste date pentru a te putea contacta rapid în ce privește serviciile și produsele pe care le ofer.

Numele companiei

În cazul în care mi-ai furnizat numele companiei pentru care lucrezi, sau pe care o administrezi, folosesc aceste date în scopuri de facturare și pentru arhivare contabilicească.

În cazul în care mi-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, numărul de înregistrare la Registrul Comerțului, adresa sediului firmei, contul bancar, numele băncii, numele reprezentantului legal, funcția reprezentantului legal), folosesc aceste date în scopuri de facturare.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ai fost de acord să colectez detaliile despre browser, IP, dispozitiv, folosesc aceste date pentru a determina cum folosești site-ul meu, scopul fiind de a face schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile și produsele pe care le cauți.

Iau toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat(ă) să ne furnizezi niciun fel de date, dar este bine de știut că fără ele este posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te pot anunța cu privire la serviciile din portofoliul meu.

PARTAJAREA DATELOR PERSONALE

Nu am vândut, nu vând și nu voi vinde niciodată datele tale către terțe părți. Ofer servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entități care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborez în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu mi-aș putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

MESAJE DE MARKETING

În cazul în care am acordul tău, îți voi trimite ocazional, prin email, informații utile din domeniile psihologiei, psihoterapiei, ale coaching-ului și training-ului sau oferte cu serviciile pe care le ofer.

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

 • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la mine;
 • Prin trimiterea unui email către mine, în care să soliciți dezabonarea.
 • În oricare dintre cele două situații, mă voi asigura că nu vei mai primi mesajele mele de marketing prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

CAMPANII DE PUBLICITATE ONLINE

Desfășor campanii de publicitate online pentru a te informa despre serviciile pe care le ofer și despre articolele publicate pe acest site.

În acest context folosesc două rețele de publicitate – Facebook și Google – precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus. De multe ori, reclamele mele, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informațiilor pe care le am despre tine, în baza acordului tău.

DREPTURILE TALE ÎN CONTEXTUL COLECTĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor:

 • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;
 • Dreptul de a accesa datele pe care le aM despre tine;
 • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le am despre tine;
 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le am despre tine;
 • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
 • Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
 • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.
 • Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rog să îmi trimiți un email la gabriela.cristiana.tanase@gmail.com.