Momente

de | mai 30, 2020 | Dezvoltare personală, Psihoterapie | 0 comentarii

Am adunat mai jos câteva dintre momentele de aha ale persoanelor care lucrează pentru a se descoperi pe Sine.

Aceste insight-uri sunt rezultatul unui proces psihoterapeutic de redescoperire, de redefinire de Sine, de conștientizare și de acceptare a vieții, de deschidere către viața, așa cum este ea.

 1. Am descoperit că sunt completă. Dacă sunt completă, înseamnă că sunt suficientă. Și golul din mine nu îl mai umplu cu mâncare. Nu mai am ce să umplu. Sunt completă.
 2. Cum ar fi dacă nimic nu este rău sau bine. Chiar….Nimic nu este rău sau bine. Totul doar este. Important este cum semnific lucrurile, ce valoare dau întâmplărilor din viața mea.
 1. Nu există un alt salvator în afară de mine. Eu mișc lucrurile. Totul depinde de mine și de ce alegeri fac. Sunt liber să fac alegerile care îmi aduc bucurie.
 2. Scopul vieții este să fiu fericit/ă. Să mă bucur de viață. Viața curge.
 3. Dacă spun că este greu, este într-adevăr greu. Îmi demonstrez că am dreptate.
 4. Cuvântul este eliberator.
 5. Acceptarea de sine este cheia înțelegerii vieții. Dacă mă iubesc, dacă mă accept așa cum sunt și acționez în mod conștient, am tot ce îmi trebuie.
 6. Dacă ajung să cânt atunci când cânt, doar să lucrez atunci când lucrez etc, și să fac asta cu bucurie, asta înseamnă că trăiesc o viața în împlinire.
 7. Să lucrez cu mine este cel mai important lucru. Cea mai buna investiție pe care am facut-o vreodată este că lucrez cu mine.
 8. Este ok să cer și este ok să primesc. Nu îmi este teamă să cer. Când primesc ceva, mulțumesc pentru ceea ce am primit fără să mă gândesc că nu merit.
 9. Nu am întrebat când să mă nasc. Dacă tot sunt aici, și nu am de ales, trăiesc, aleg să o fac în bucurie. Ce am de pierdut?
 10. Mă minunez de câte lucruri pot învăța de la copiii mei. Am crezut că eu îi pot învăța diverse lucruri. Este adevărat, însă mă minunez de câte lucruri am învățat eu de la ei…
 11. Dacă mă plâng de orice context și de oricine, le dau lor puterea, dau puterea în exterior. Aleg ca puterea să rămână la mine.
 12. Am făcut pace cu trecutul meu, cu atunci și acolo. Trecutul este acolo și eu trăiesc în prezent și mă bucur de aici și acum.

Transformarea continuă….

Sursă foto: all-free-download.com

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *