Legea afirmației

de | oct. 10, 2019 | Înțelepciune și pilde | 0 comentarii

Există o mare lege numită „legea afirmațiilor”: dacă poți afirma ceva cu profunzime, total cu fermitate, acel lucru începe să devină real. Uite de ce lumea este nefericită, chiar din cauza acestei legi: ei afirmă necazurile lor. Uite de ce lumea este fericită, dar doar puține persoane, pentru că puține persoane sunt conștiente de ceea ce fac cu viața lor. Imediat ce afirmă bucuria devin bucuroase.

Fă asta! Încetează să vorbești negativ și începe să vorbești pozitiv. În câteva săptămâni vei fi surprins când vei vedea că ai o cheie magică în mâinile tale. De exemplu, dacă devii trist foarte ușor, în fiecare seară înainte de a adormi afirmă-ți ție însuți de douăzeci de ori, cu profunzime, cu vocea joasă atât cât să îți permită să te auzi, că începi să fii fericit, că acest lucru se va întâmpla, că bucuria este deja pe strada ta. Ai trăit ultima ta tristețe…adio tristețe! Repetă de douăzeci de ori și apoi poți să adormi. Dimineața, când tocmai conștientizezi că te trezești, nu deschide ochii, dar repetă de alte douăzeci de ori și observă schimbarea în timpul zilei. Vei rămâne uimit, o altă calitate te va cuprinde. După șapte zile în care ai afirmat ceva vei vedea rezultatul. Atunci ușor ușor lasă să cadă toată negativitatea. Alege un lucru negativ pentru o săptămână și lasă-l să cadă. Alege un lucru pozitiv și absoarbe-l.

Este doar o chestiune de alegere personală. Infernul este creat de gândurile voastre, la fel și paradisul. Omul este ceea ce gândește. Și când ai văzut asta, faptul că și gândul poate crea paradisul și infernul, atunci poate fi făcut pasul definitiv către absența gândurilor.

Se pot depăși amândouă: infernul și paradisul. Și adu-ți aminte, este mai ușor să depășești paradisul decât infernul. Așadar mai întâi te deplasezi de la negativ la pozitiv. Pare a fi un paradox, dar este mai ușor să lași să cadă ceva ce este frumos decât ceva ce este urât; urâtul rămâne agățat. Este mai ușor să lași bogăția decât sărăcia. Este mai ușor să lași un amic decât un inamic. Este mai ușor să uiți un amic decât un inamic.

Schimbă infernul în paradis. Religiile occidentale nu au mers niciodată mai departe de asta. Orientul a încercat să lase și paradisul pentru că este un gând, chiar dacă e pozitiv tot un gând rămâne. Începe să afirmi absența gândurilor și atunci va avea loc Absolutul. Acest lucru introduce persoana în Regatul Lumii Divine.

‒ OSHO

Sursă foto: all-free-download.com

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *